Emy Cederblad

Donator
När vi väl pyntat in och därmed var godkända och klara hos Livio så fick vi äntligen ett efterlängtat meddelande från rmc:
"Hej Emy och XX!
Ni har haft ett telefonsamtal med Dr. X. idag och haft frågor angående kötiden för er att få behandling med donerade ägg.
Ni kommer att kunna få behandling hos oss här under våren. XX informerade mig om att du ska på hjärteko före vi kan starta upp er behandling och remiss skickas för det idag.
Vi har en donator till er med [...] Hoppas att detta känns bra för er.
Ha en trevlig helg!"

Tre veckor går och jag hade fortfarande inte fått tid för ultraljud av hjärtat, ringer därför hjärtkardiologen ... "Nä men du förstår här är lång kötid efter pandemin. Har du tur så kanske i mars". 

Det var det, så klart att det nu ska ställa till det, men skam den som ger sig. Efter ytterligare två veckor ringer jag på nytt, denna gång svarar en sköterska som uppenbarligen är på rätt plats i livet: "Absolut, vi har en avbokning här imorgon - kan du?" 
Om jag kan? Självklart. 

Idag kom beskedet, hjärtat ser fint ut. Inga avvikelser!! Tid för uppstartsmöte inför donation skickades hem idag, i början av april!! I frysen ligger ägg och väntar ... 



April, vi är redo!
Hjärtat känns 10kg lättare.