Emy Cederblad

Vi vänder oss privat...
"Ja, eller till hösten"
Hoppet om att det skulle bli en fantastisk julklapp i år dog där & då. Under ett telefonsamtal med RMC i november där jag försökte få reda på ungefärlig status kom detta som svar från sköterskan som jag pratade med. De här 12-18 månaders väntan som vi klamrat oss fast vid blev snabbt ett minne blott & ändrades istället till upp mot 24 månaders väntan. Även om jag har svart bälte i att vänta finns det även för mig en gräns & nu är den nådd.
Efter lite diskussioner tillsammans kom vi överens om att vi nu vänder oss privat för att se om processen kan gå snabbare där. Valet föll på Livio, en privatklinik med goda rekommendationer & referenser. Än så länge har vi bara haft kontakt via telefon, men känner redan en värme & en välkomnad som jag inte tidigare mött. Fysisk möte i slutet av januari, wish us luck. 
Vi kommer dock även stå kvar hos RMC för att se när & vem som först kan erbjuda behandling ... Covid19 fortsätter att härja & det är med en sten i hjärtat som jag lyssnar på nyheterna & tyst tänker på hur detta påverkar oss & vår process ...